Home

Luaj loto online dhe përmirëso shanset e tua

Qasja juaj në llotaritë ndërkombëtare

Ne do t’ju tregojmë se si të luani lehtë tombol në internet – për të gjithë këta çmim i parë, për llotaritë jo vetëm në vendin tuaj, por kudo në botë. Loto juaj kombëtar nuk ka ndonjë jackpots tërheqëse? Nuk ka më problem, përqendrohuni te çmimet vërtet të shkëlqyera. Mos i harxhoni paratë tuaja në çmime të vogla – ka më shumë llotari për ju, me çmim të parë të mëdha.

Shikoni banderolat në faqen tonë të internetit për të parë jackpotet më të mëdha për të cilat mund të luani tani.

Të gjitha këto ngjarje të shkëlqyera të tombolit të çmontimit tani janë lehtësisht të arritshme pa marrë parasysh se ku jetoni. Thjesht klikoni në njërën prej lidhjeve ose në një flamur për të luajtur tombol në internet dhe regjistrohuni në RedFoxLotto, ku mund të blini një biletë përmes internetit për secilën nga këto jackpots të mëdha! RedFoxLotto do të blejë me siguri biletën tuaj për ju dhe do të sigurohet që të merrni fitimet tuaja.

Në faqen tonë të internetit do të gjeni informacione të hollësishme në lidhje me të gjitha llotaret kryesore të çmimit të parë në botë, si të luani në internet, si të paguani, si të merrni fitimet tuaja dhe çfarë të bëni kur godisni çmimin e parë. Shikoni rreth e rrotull dhe lexoni artikujt në llotaritë e ndryshme (shiko menunë e sipërme), dhe lehtë mund të zgjidhni llotarinë e duhur për veten tuaj.

Shtë e thjeshtë për të luajtur online me RedFoxLotto

luaj çmim online lotari

Pavarësisht nëse dëshironi të luani Jackpot-in e US Powerball, Jackpot EuroMillions, Spanjishten El Gordo, SuperEnaLotto italiane ose ndonjë llotari tjetër, mund të blini të gjitha biletat tuaja në një vend. Ose provoni llotarinë e re globale të quajtur GG World Lotto – ai ka një çmim të parë minimale të garantuar prej 100 milion dollarë!

Klikoni këtu për të parë në faqen e internetit të RedFoxLotto.

Me RedFoxLotto nuk jeni më i kufizuar në tombolin tuaj kombëtar. Tani keni zgjedhjen të luani ndonjë llotari që dëshironi. Ju mund të zgjidhni çmimin e parë që është aktualisht më i larti, gjë që rrit shanset tuaja për të fituar. Ose zgjidhni loto me datën më të afërt të tërheqjes – kështu që nuk keni nevojë të prisni përgjithmonë për të zbuluar nëse keni fituar!

Shërbimi Online i Biletave

blini bileta loto online

Kështu funksionon: RedFoxLotto ofron një shërbim ndërlidhës për biletat e lotarisë ndërkombëtare. Ju zgjidhni llotarinë që dëshironi të luani në internet, pastaj zgjidhni numrat tuaj në internet. Nëse preferoni të keni numrat tuaj të lotarisë të zgjedhur nga një gjenerues i numrave të rastit, mund ta bëni edhe atë. Ju mund të vendosni nëse doni të merrni pjesë vetëm një herë, ose të regjistroheni për disa javë.

Pasi të keni zgjedhur numrat tuaj, regjistrohuni për një llogari në RedFoxLotto dhe zgjidhni një mënyrë pagese për biletën tuaj të llotarisë. Ekzistojnë disa mënyra të sigurta pagese. RedFoxLotto do të blejë biletën për ju dhe do t’ju dërgojë një email konfirmimi si provë e blerjes tuaj. Një kopje e skanuar e biletës tuaj të llotarisë personale do të shfaqet në llogarinë tuaj menjëherë pas blerjes.

Përparësitë e luajtjes së llotarive ndërkombëtare në internet

  • Më shumë zgjedhje – në vend që të detyroheni të luani llotarinë tuaj lokale, pa marrë parasysh sa e madhe është çmimi i parë aktual, ju mund të zgjidhni nga llotete të shumta.
  • Vlerë më e mirë për para – për shembull, në vend që të paguani 2 € për një biletë që mund të fitojë 1 milion €, ju mund të luani për një çmim të parë prej 100 milion € ose më shumë. Edhe nëse paguani një çmim më të lartë për biletë për këtë lotari më të madhe, paratë tuaja do të shpenzoheshin matematikisht më mirë për të luajtur për shpërblimin më të madh.
  • Komoditet – nuk ka më nevojë të dilni nga shtëpia për të marrë një biletë. Ju mund të blini biletën tuaj në shtëpi ose të luani llotarinë me telefonin tuaj celular.
  • Siguria – një biletë lotari në internet nuk mund të humbet si një biletë llotarie fizike. Biletat tuaja të lotarisë janë ruajtur në mënyrë të sigurt në llogarinë tuaj online.

Kur bëhen vizatimet për të gjitha këto llotari?

Shikoni imazhin më poshtë. Kjo ju tregon një përmbledhje të ditëve të javës për vizatimet e lotarive më të mëdha.

kalendarike lotaritë ndërkombëtare

Po sikur të fitoni një nga llotaritë?

Nëse fitoni, RedFoxLotto do t’ju dërgojë një njoftim me email për fitoren tuaj. Asnjëherë nuk mund të humbisni një çmim ose të humbni biletën tuaj të lotarisë. RedFoxLotto përpunon kërkesën tuaj duke përcjellë kërkesën tuaj për tërheqje në kompaninë e llotarisë, e cila më pas do t’ju shkruaj një çek. Nëse fitoni një çmim të parë të çmimeve, në disa raste mund t’ju kërkohet të paraqiteni personalisht në zyrën e komisionit të lotarisë. Kjo nuk duhet të jetë problem, apo jo?

Fitimet e vogla deri në 2.500 € do të kreditohen menjëherë në llogarinë tuaj RedFoxLotto dhe mund t’i bëni para ose t’i përdorni fondet për të blerë më shumë bileta.

Kështu funksionon. A jeni gati të fitoni miliona? Vizitoni RedFoxLotto tani dhe merrni biletat tuaja sot!